Navigatietraining 50-plus Alkmaar

8 februari 2016

De gemeente Alkmaar biedt kosteloos een navigatietraining van Werknavigator aan voor inwoners die 50 jaar en ouder zijn. De gemeente vindt het belangrijk dat haar van 50-plus aan het werk zijn en blijven. Bij een aanbesteding is Werknavigator door de gemeente als één van de 2 bedrijven geselecteerd om Alkmaarse 50-plussers, die nu zonder werk zitten, te ondersteunen bij het vinden van werk. Werknavigator biedt de “navigatietrainingen 50-plus” voor het vinden van werk dat bij je past.

Navigatietraining 50-plus

De navigatietraining 50-plus is gebaseerd op de methodiek van de werknavigator®. Het is een training waarbij duidelijk wordt welke werksituatie het beste bij je past. De navigatietraining leert je waar je je op kunt richten en welke stappen je het beste kunt zetten. De werknavigator helpt je om je eigen kracht, talent, kennis en kunde in te zetten en de kans op het vinden van werk, dat echt bij je past, zo groot mogelijk te maken.

De training bestaat uit 3 groepsbijeenkomsten en 3 individuele gesprekken. In de groep komt de theorie aan de orde en doe je het Werknavigator®-waardenspel. De uitwerking is altijd persoonlijk en individueel. Tenslotte kies je voor jezelf, welke situatie jij wilt bereiken. Na afloop van de training vinden nog 6 bijeenkomsten plaats waarin je begeleiding krijgt in het vinden van werk en ervaringen met elkaar kunt delen.

Onderdeel van het project is dat Werknavigator werkgevers enthousiast maakt voor gemotiveerde 50-plus medewerkers. Een vruchtbare voedingsbodem bij bedrijven verhoogt de kans op succes.

Bij werknavigator is de insteek, dat je werk vindt dat bij jou past, waar je plezier in hebt en waarin je je goed voelt. Want zo is de kans dat jij en ook je werkgever tevreden zijn het grootst en daarmee de kans dat het werk blijvend is.

Meer informatie of aanmelden

We kunnen de training aan maximaal 2 groepen van 15 personen aanbieden. De training is kosteloos voor Alkmaarse 50-plussers, die nu geen werk hebben.

Woon je in Alkmaar, ben je 50-plus en zonder werk, meld je dan aan door te mailen naar info@werknavigator.com of te bellen met Yvonne van der Spek 06 - 19 00 90 98.
Wil je eerst meer informatie, mail of bel dan even.


alle nieuwsartikelen