Wat kost een begeleiding?

Individuele begeleiding

De werknavigator is een afgebakend proces. Bij een individuele begeleiding doorloop je de stappen in 8 wekelijkse gesprekken. Hier is een vaste prijs aan verbonden. Neem contact op als je een vrijblijvende offerte of informatief gesprek wilt over de werknavigator.

Navigatietraining

Bij de navigatietraining wordt de begeleiding voor een deel in een groep en voor een deel individueel gedaan. De navigatietraining kent een vaste prijs per persoon voor de korte route, waarbij het gaat om verbetermogelijkheden in de huidige werksituatie. Ook is er een vaste prijs voor de lange route voor mensen die zich breder willen oriënteren op de toekomst in hun werk.

De navigatietraining is er voor groepen vanaf 5 personen. De prijzen voor deze aanpak zijn aanmerkelijk gunstiger dan bij de individuele begeleiding. Als je meer wilt weten, neem dan contact op.

Teamnavigator

De prijs voor het begeleiden van een team is afhankelijk van een aantal factoren. Het gaat dan onder meer om de gewenste verbetering, de omvang van het team en de vertreksituatie. Omdat elk team een eigen aanpak nodig heeft, is altijd eerst een gesprek nodig. Daarna wordt een vrijblijvende aanbieding gemaakt met de aanpak en de prijs. Hier kunt u contact opnemen voor een oriënterend gesprek.