Veelgestelde vragen

Wat is de werknavigator?

De werknavigator is een instrument bestemd voor mensen, die hun talenten willen ontplooien. Het geeft inzicht in de mate waarin je huidige werk bij je past en welke verbeteringen mogelijk zijn. Indien nodig  wijst de werknavigator de weg naar nieuwe mogelijkheden. Uiteindelijk maak je zelf een keuze. De werknavigator laat zien hoe je jouw doel kunt bereiken.

Wat is het verschil tussen de werknavigator en loopbaancoaching?

Het  toepassen van de werknavigator verschilt sterk van loopbaancoaching. Waar je bij loopbaancoaching op een open manier ingaat op problemen in je loopbaan, is de werknavigator een eenvoudig toe te passen instrument met vaste stappen. Na het proces weet je precies waar je mogelijkheden liggen en maak je een bewuste keuze. Je bent dan in staat het beste uit jezelf te halen. De werknavigator is ook heel goed preventief in te zetten.

Is de werknavigator ook geschikt voor studiekeuze?

In zijn opzet is de werknavigator op alle situaties toe te passen. Hij wordt vooral ingezet voor werksituaties. Een studiekeuze is sterk gerelateerd aan toekomstig werk en daar leent de werknavigator zich ook uitstekend voor.

Is de werknavigator ook geschikt als je (bijna) met pensioen gaat?

In zijn opzet is de werknavigator voor alle situaties toepasbaar. Hij wordt vooral ingezet voor werksituaties. Met pensioen gaan is sterk gerelateerd aan het werk en ook daar leent de werknavigator zich uitstekend voor.

Is de werknavigator ook geschikt als je geen baan hebt?

Als je geen werk (meer) hebt, haal je met de werknavigator de voor jou beste mogelijkheden voor werk naar boven. Het  geeft je richting aan, zet je in je kracht en maakt de kans om daadwerkelijk een nieuwe baan te vinden maximaal.

Kun je de werknavigator ook preventief inzetten?

Hoe meer je de werknavigator preventief inzet, des te beter is het. De werknavigator laat zien in welke mate je huidige werk nog bij je past en welke verbeteringen mogelijk zijn. Als het beter is dat je een nieuwe richting inslaat, laat de werknavigator duidelijk zien welke dat is. Je hebt dan nog alle tijd gericht van koers te veranderen.

Wat kost het?

De werknavigator is een afgebakend proces. Bij een persoonlijke begeleiding doorloop je een aantal stappen. Hier is een vaste prijs aan verbonden. Neem contact op als je een vrijblijvende offerte of gesprek wilt over de werknavigator. De kosten voor het begeleiden van teams is afhankelijk van een aantal factoren. Omdat elk team een eigen aanpak nodig heeft, is altijd eerst een gesprek nodig. Daarna wordt een vrijblijvende aanbieding gemaakt over de aanpak en de kosten.

Wat brengt het me?

De werknavigator is zo opgezet dat je in alle gevallen veel inzichten krijgt. Je ziet de rode draad in je leven. Je krijgt inzicht in je vaardigheden en eigenschappen zijn en in dat wat je belangrijk vindt met betrekking tot je werk. De werknavigator laat zien in welke mate je huidige werk (nog) bij je past en welke verbeteringen mogelijk zijn. Zo nodig wijst de werknavigator de weg naar nieuwe mogelijkheden. Uiteindelijk maak je zelf een keuze en laat de werknavigator zien hoe je het gestelde doel kunt bereiken.

Voor wie is het?

De werknavigator is universeel toepasbaar voor iedereen en in alle werksituaties.

Wie zijn de begeleiders?

Het is de bedoeling van werknavigator om een landelijk dekkend netwerk van begeleiders op te bouwen. Maaike Koerhuis en Henny de Wit zijn op dit moment de ervaren begeleiders.

Ik heb interesse. Kan ik een kennismakingsgesprek aanvragen?

Een kennismakingsgesprek aanvragen kan altijd. Neem hier contact op met de werknavigator.

Ik wil iets vragen. Met wie kan ik contact opnemen?

Een vraag stellen kan altijd. Hier vind je de gegevens.elavil to buy paxil to buy online zyban uk buy buy generic propecia mastercard buy priligy online malaysia buy terbinafine lamisil kamagra waar kopen viagra pfizer australia